Tietoa yrityksestä

Kylmämaan Ohjelmat Oy on vuonna 1988 perustettu perheyritys, jolla on jo pitkät perinteet ohjelmapalveluiden tuottajana. Olemme vuosien saatossa palvelleet vieraita kymmenistä maista, jopa valtionpäämiehiä ja lukuisia yritysjohtajia. Olemme myös paikallinen DMC toimisto (Destination management Company) ja meidän kautta saa melkein kaiken lomaanne liittyvän kuljetuksista ja majoituksesta lähtien. Kylmämaan kokenut, osaava ja aidosti paikallinen henkilökunta tuntee koko Ylläksen, Lappean ja lähialueet kuin omat taskunsa ja järjestää aktiviteetteja vuodenajasta riippumatta. Vakituista henkilökuntaa yrityksellä on 5 ja sesonkina määrä nousee. Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Mauri Kylmämaa on valittu Kolarin vuoden yrittäjäksi vuonna 2008. Kylmämaan Ohjelmat Oy on saanut Laatutonni-sertifikaatin, joka on matkailualalle räätälöity laatuohjelma.     

Ylläksen tukikohtamme on Ylläsjärvellä sijaitseva safaritalomme ja olemme ainut paikallinen ohjelmapalveluyritys Ylläsjärvellä. Tornionjokivarressa oleva Lappean Loma toimii myös ympärivuotisesti toimien talvisin ryhmien majoituspaikkana ja aktiviteettikeskuksena ja kesällä lohenkalastuskeskuksena. Yksi Tornionjoen parhaimmista lohenkalastusalueista on Lappean Suvanto ja kesäisin siellä riittää vilskettä, kun Itämeren villilohi nousee jokeen. Silloin vuokraamme lohenkalastukseen sopivia veneitä ja kalastusvälineitä, myymme kalastuslupia ja tarvittaessa ammattitaitoiset kalastusoppaamme johdattavat asiakkaat lohenpyynnin saloihin.

Kylmämaalla on myös linja-autoja, joten asiakkaidemme kuljetukset sujuvat vaivattomasti ja helposti. Ohjelmapalveluvalikoimamme on kattava, ja uusia kehitellään koko ajan. Ohjelmat suunnitellaan mielellään asiakkaidemme toiveiden pohjalta ja räätälöimme ohjelmakokonaisuudet juuri teille sopivaksi! Kaikki ohjelmamme toteutetaan aina turvallisuusnäkökohdat ja ympäristömme huomioiden.

Yrityksemme perusarvot ovat:
- Lapin luonnon ja perinteiden kunnioittaminen
- Asiakkaiden muuttuviin ja yksilöllisiin tarpeisiin reagointi
- Pyrkimys tehdä kaikki kerralla oikein, turvallisuudesta tinkimättä ja ympäristö huomioiden
- Tavoitteenamme on kehittää yritystämme hallitusti edelleen ja vastata asiakkaiden muuttuviin, yksilöllisiinkin tarpeisiin

Varaa majoitusLappean Loma

Lappeantie 251
95900 Kolari

P. 0400 397 484
P. (016) 563 155

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

Our website is protected by DMC Firewall!