Ohjelmapalveluinfo

Lappean Lomassa on mahdollisuus monenlaisiin ohjelmiin ympäri vuoden. Tällä sivulla näet muutamia esimerkkejä tarjoamistamme ohjelmapalveluista. Tässä mainittujen ohjelmien lisäksi osa Kylmämaan Ohjelmien tuottamista ohjelmapalveluista on mahdollista toteuttaa myös Lappean Lomassa. Räätälöimme ohjelmat myös toiveiden mukaisesti. Ota siis rohkeasti yhteyttä myyntipalveluumme, niin suunnittelemme sinulle tai ryhmällesi mukavaa tekemistä Lappean Lomaan lomasi ajaksi.

Jokilauttaretki Lappean Suvannolla

Istahda jokilautan leppoisaan kyytiin, anna kesätuulen hyväillä ja nauti Lappean Suvannon henkeäsalpaavan kauniista ja rauhallisista maisemista.

Lauttaretki starttaa Lappean Loman laiturista ja puksuttelee hiljakseen läpi Lappean Suvannon. Lappeankosken alla ankkuroidaan lautta vedenkorkeuden mukaan joko lähelle Ruotsin puoleista rantaa tai Väylälle ja kippari sytyttelee tulisijaan valkean kahvinkeittoa varten. Mikäli olette varanneet ruokailuretken, valmistuu tulisijalla makoisa lohikeitto ja jälkiruoaksi nokipannukahvit. Ruokaa odotellessa voi koittaa, onko Ahti anteliaalla tuulella.

Varaa kahvitteluretkeen puolitoista tuntia, ja ruokailureissuun pari tuntia. Pue ennen lähtöä yllesi kelin mukaiset ulkoiluvarusteet, tarvittavat turvavarusteet saat retkelle lähdettäessä meiltä. Sateen sattuessa puemme teidät sadevaatteisiin, ja vedämme lautan ylle telttakankaan suojaamaan.

Hinta ei sisällä mahdollisia kalastuslupia. Ryhmän minimikoko 4 henkilöä. Lauttaretken toteutamme vesivarauksella. Kysy myös pidempiä reissuja. Retki toteutettavissa 1.6.-31.8. välisenä aikana, mikäli Väylässä vettä riittää.

Jokilauttaretken hinta

45€ / henkilö, lisämaksusta ateria lautalla.

Lauttaretken kesto

Retken kesto kahvittelulla n.1,5 tuntia ja ruokailulla n. 2 tuntia

Retken minimi osallistujamäärä

Ryhmän minimikoko on 4 henkilöä.

Jokilauttaretken hintaan sisältyy

Turvavarusteet, sadevaatteet, opastus, vakuutukset, kahvit ja nisu.

 

Hyvä tietää vaelluksista, kalastamisesta ja jokiretkistä

  • Vaellukset sisältävät ohjelmassa mainitut palvelut. Lappeassa lähtö vaelluksille tapahtuu Lappean Lomasta.
  • Jokiretket sisältävät ohjelmassa mainitut palvelut ja pelastusliivit.
  • Lohen kalastaminen Tornion-Muonionjoella on sallittua 1.6. - 31.8. välisenä aikana.
  • Viikkorauhoitus on voimassa Su klo 19.00 - Ma klo 19.00, tällöin lohenkalastus on kiellettyä. 
  • Saaliskiintiö: Vuorokauden luvalla 1 lohi / kalastaja. Viikko ja kausiluvissa 1 lohi / kalastusvuorokausi / kalastaja.
  • Tornionjoen meritaimenen suojelemiseksi, on saadut taimenet välittömästi päästettävä takaisin veteen elävänä tai kuolleena.
  • Lohen alamitta on 50 cm
  • Oman turvallisuutenne vuoksi pyydämme teitä ottamaan vaellukselle ja jokiretkille mukaan mahdollisesti tarvitsemanne lääkkeet (astmapiiput, insuliini, sydänlääkkeet jne.)
  • Ennakkovarauksen peruutuksesta on ilmoitettava 48h ennen ohjelman alkua, muussa tapauksessa veloitamme varauksen mukaisesti.

Katso Laestadius polun kartta täältä

Varaa majoitusLappean Loma

Lappeantie 251
95900 Kolari

P. 0400 397 484
P. (016) 563 155

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!