Ohjelmapalveluinfo

Lappean Lomassa on mahdollisuus monenlaisiin ohjelmiin ympäri vuoden. Tällä sivulla näet muutamia esimerkkejä tarjoamistamme ohjelmapalveluista. Tässä mainittujen ohjelmien lisäksi osa Kylmämaan Ohjelmien tuottamista ohjelmapalveluista on mahdollista toteuttaa myös Lappean Lomassa. Räätälöimme ohjelmat myös toiveiden mukaisesti. Ota siis rohkeasti yhteyttä myyntipalveluumme, niin suunnittelemme sinulle tai ryhmällesi mukavaa tekemistä Lappean Lomaan lomasi ajaksi.

Patikkaretki Laestadiuspolulla 10km

Tämä keskipitkä patikkaretki alkaa lyhyen autokuljetuksen jälkeen Korkealehdon kodalta, josta suunnataan kohti Kuurusenvaaran Laavukirkkoa.

Laavukirkon pienellä tulipaikalla pyöräytetään nokipannukahvit ja napostellaan eväsleivät ennen suunnan kääntämistä takaisin kohti Korkealehtoa. Kun Piimäkaltiolla täytetään vielä vesipullot raikkaalla lähdevedellä, niin jopa jaksaa pistellä takaisin. Halutessaan voi omatoimisesti patikoida vaikka Lappean Lomaan saakka, mutta auto noutaa ryhmän niin halutessa Korkealehdosta. Tälle retkelle tulee mittaa 10 km, ja jos patikoi Lappean Lomaan saakka reitin pituus on 16,2 km. 

 

Retken hinta

65€ / henkilö

Patikkaretken kesto

Noin 3-4 tuntia

Retken minimi osallistujamäärä

Tälle retkelle minimi on 8 henkilöä.

Patikkaretken hintaan sisältyy

Kuljetus, opastus, vakuutukset, eväsleivät, nokipannukahvit. 

Hyvä tietää vaelluksista, kalastamisesta ja jokiretkistä

  • Vaellukset sisältävät ohjelmassa mainitut palvelut. Lappeassa lähtö vaelluksille tapahtuu Lappean Lomasta.
  • Jokiretket sisältävät ohjelmassa mainitut palvelut ja pelastusliivit.
  • Lohen kalastaminen Tornion-Muonionjoella on sallittua 1.6. - 31.8. välisenä aikana.
  • Viikkorauhoitus on voimassa Su klo 19.00 - Ma klo 19.00, tällöin lohenkalastus on kiellettyä. 
  • Saaliskiintiö: Vuorokauden luvalla 1 lohi / kalastaja. Viikko ja kausiluvissa 1 lohi / kalastusvuorokausi / kalastaja.
  • Tornionjoen meritaimenen suojelemiseksi, on saadut taimenet välittömästi päästettävä takaisin veteen elävänä tai kuolleena.
  • Lohen alamitta on 50 cm
  • Oman turvallisuutenne vuoksi pyydämme teitä ottamaan vaellukselle ja jokiretkille mukaan mahdollisesti tarvitsemanne lääkkeet (astmapiiput, insuliini, sydänlääkkeet jne.)
  • Ennakkovarauksen peruutuksesta on ilmoitettava 48h ennen ohjelman alkua, muussa tapauksessa veloitamme varauksen mukaisesti.

Katso Laestadius polun kartta täältä

Varaa majoitusLappean Loma

Lappeantie 251
95900 Kolari

P. 0400 397 484
P. (016) 563 155

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd