Majoitusehdot

Varauksen vahvistus:

★ Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut varausmaksun (30 %) vuokrahinnasta eräpäivään mennessä. Mikäli maksu laiminlyödään, voidaan varaus peruuttaa ilman erillistä asiakkaalle tehtävää ilmoitusta.

★ Varauksen loppusumma maksetaan ennakkolaskulla 28 vrk ennen matkan alkua.

Varauksen peruminen:

Peruutus katsotaan tapahtuneeksi, kun tieto siitä on tullut kirjallisesti (kirje, sähköposti) Kylmämaan Ohjelmien toimistolle.

★ Viimeistään 28 vuorokautta ennen matkan alkua maksamalla etukäteen mainitut toimistokulut 30€.

★ Myöhemmin kuin 28 vuorokautta mutta viimeistään 14 vuorokautta ennen matkan alkua maksamalla varausmaksun.

★ Myöhemmin kuin 14 vuorokautta mutta viimeistään 48 tuntia ennen matkan alkua maksamalla 50 % matkan hinnasta.

★ Jos matka peruutetaan myöhemmin kuin 48 tuntia ennen matkan alkua, koko matkan hinta pidätetään.

★ Sen estämättä, mitä edellä on määrätty, asiakkaalla on oikeus saada takaisin maksamansa summa, lukuun ottamatta ennakkomaksua ja toimitusmaksua, jos asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö sairastuu vakavasti, joutuu onnettomuuteen tai kuolee. Peruutuksesta on ilmoitettava viipymättä ja asia on osoitettava luotettavalla tavalla, esim. lääkärintodistuksella.

★ Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 48 tuntia ennen varausajankohdan alkua tai varauksen aikana ei asiakkaan suorittamaa maksua korvata.

★ Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), Kylmämaan Ohjelmat voi perua varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan.

★ Kylmämaan ohjelmat eivät vastaa sellaisesta asiakkaalle aiheutuneesta vahingosta, joka aiheutuu ennalta-arvaamattomasta ylivoimaisesta esteestä tai luonnonilmiöistä, joka ei ole johtunut Kylmämaan Ohjelmista ja jonka seurauksia Kylmämaan Ohjelmat ei kohtuudella voinut estää. Kylmämaan Ohjelmat eivät myöskään vastaa vahingoista tai seurauksista, jotka aiheutuvat normaaleista luonnonilmiöistä.

Oleskelu Lappean Lomassa

Majoitustilojen /-paikkojen vuokrausvuorokausi alkaa tulopäivänä viimeistään klo 16:00  ja päättyy  lähtöpäivänä klo 12.00. Veneen vuokrausvuorokausi alkaa ja päättyy klo 14:00.

Majoitustiloihin ja asuntovaunupaikoille saapuminen tapahtuu vastaanoton aukioloaikoina. Avaimet annetaan vastaanotosta. Vastaanoton aukioloajan ulkopuolella tapahtuvasta avainten noutamisesta sovitaan aina asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti. Asiakkaalla on käytössään avain, joka palautetaan lähtiessä vastaanottoon. Kohteen varaaja on varausjakson aikana vastuussa avaimesta.

Teltan, asuntovaunun tai asuntoauton käyttö alueella ilman maksua on kielletty.

Tupakointi on kielletty kaikissa sisätiloissa. Luvattomasta tupakoinnista sisällä veloitetaan tuuletusmaksu. Lappean Loma ei vastaa luvattomasta tupakoinnista aiheutuneista allergia tms. ongelmista.

Henkilömäärä

Lomahuoneistossa saa majoittua vain ennalta tai saapuessa ilmoitettu henkilömäärä. 

Lemmikkieläimet

Asiakas voi tuoda mukanaan lemmikkieläimiä ainoastaan, jos siitä on sovittu etukäteen Lappean Loman henkilökunnan kanssa.  Veloitamme lemmikkieläimistä erillisen maksun. Eläimiä ei saa tuoda yleisiin tiloihin eikä ruokailutilaan tai kahvilaan. Asiakas on vastuussa kaikista lemmikkieläinten aiheuttamista vahingoista. Lappean Loma ei vastaa eläinpölystä aiheutuneista allergia tms. ongelmista.

Puutteet, vauriot ja reklamaatiot

Kaikki lomakohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät puutteet tai vauriot tulee ilmoittaa välittömästi henkilökunnalle, jolloin ne voidaan mahdollisuuksien mukaan korjata. 

Varaa majoitusLappean Loma

Lappeantie 251
95900 Kolari

P. 0400 397 484
P. (016) 563 155

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!