Majoitus

Huoneet

Lappean Lomassa on majoitusta moneen lähtöön. Päärakennuksen vastaremontoituihin, 12 yksilölliseen huoneeseen majoittuu mukavasti bussilastillinen. Huoneiden koot vaihtelevat aina yhden hengen huoneesta 4 hengen huoneisiin. Huoneita yhdistämällä onnistuu myös isomman porukan majoittaminen ns. perhehuoneeseen. Huoneissa majoittuvat löytävät siistit suihkut ja WC:t käytävältä ja liinavaatteet sisältyvät majoitushintaan. Koulun puolella sijaitsevaan asuntoon mahtuu perhe tai suurempi kaveriporukka (5 +2 hlöä). Asunnossa on oma wc, suihku ja keittiö sekä kaksi erillistä makuuhuonetta. Myös asunnon hintaan sisältyvät liinavaatteet.

Mökit

Lappean laaja piha kätkee syliinsä 9 erikokoista mökkiä. Kaikissa mökeissä on varustuksena jääkaappi ja keittolevy sekä astiat. Mökeistä yksi ja paritalo-mökin molemmat huoneistot on varustettu myös WC:llä ja suihkulla. Paremmin varusteltujen mökkien hintaan kuuluvat myös liinavaatteet, mutta muihin mökkeihin majoittuvat voivat vuokrata liinavaatteet vastaanotosta. Kaikkien majoitusmuotojen hintaan sisältyy sauna päivittäin.

Leirintäpaikat

Lappean Lomaan voit tulla myös omalla asuntoautolla tai -vaunulla ja majoittua sähköistetylle paikalle. Myös telttailija löytää rauhallisen sopen vihreältä ruohokentältä.

Varaa majoitusLappean Loma

Lappeantie 251
95900 Kolari

P. 0400 397 484
P. (016) 563 155

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd